Vending automaták teljes palettája

Kávé, üdítő és snackautomaták kiváló minőségű alapanyagokkal. A kényelmes vásárlás érdekében aprópénz, papírpénz és bankkártyás fizetési rendszer...

Részletek

Amiben számíthat ránk

Szódagépek, hálózati és ballonos vízautomaták

Kiválló minőségű, különbözö teljesítményű vízautomaták és szódagépek az igényekhez igazodva.
 
Otthonokba, irodákba, üzemekbe, gyárakba. A kiválasztásban segítünk!
 
Minden berendezést több lépcsős vízszűrővel látunk el a tökeletes vízminőség érdekében. 
 
Gépeinket üzemeltetjük Önöknél, vagy akár megvásárolhatóak is.
 
Szódagépek, vízautomaták, balonos vízautomaták eladása, üzemeltetése, szervizelése!

Részletek

Szűrőbetétek, Víztisztítók, Vízlágyítók

Szűrőbetétek, Víztisztítók, Háztartási vízlágyítók

Részletek

Étel, ital automaták

Kávéautomaták, üditőautomaták és snackautomaták üzemeltetése.
Automatáinkat nagy forgalmú üzemekbe, gyárakba, irodákba és közességi terekbe helyezzük ki.
Csak kitűnő minőségű alapanyagokkal dolgozunk, megrendelőink és vásárlóink megelégedésére.
Ezek a berendezések korszerűek és rendelkeznek aprópénz, papírpénz, bankkártya elfogadási lehetőséggel továbbá igény szerint kulcskártyás elfogadással.

Részletek

Védőital szolgáltatás

A munkáltatók törvényben előírt kötelessége a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkavégzés feltételeinek megteremtése. Ennek egyik eleme az ingyenesen fogyasztható védőitalról való kötelező gondoskodás.
 
idézet a rendeletből:
 
"Védőitalt melegben akkor kell biztosítani a munkavállalóknak, ha a munkahelyi klíma zárttéri és szabadtéri munkahelyen meghaladja a 24. °C korrigált effektív hőmérsékletet. A „korrigált effektív hőmérséklet” a munkahelyi levegőkörnyezet olyan komplex mutatószáma (klímaindexe), amely az adott hely léghőmérsékletét, a levegő relatív nedvességtartalmát, a légsebességet továbbá a hősugárzást is figyelembe veszi. Ilyenkor a folyadékveszteséget „igény szerint”, de legalább félóránként pótolni kell."...
"A rendeletek szólnak a védőital minőségéről is. A folyadékveszteséget általában 14-16 °C hőmérsékletű ivóvízzel kell pótolni, a lényeg, hogy alkoholmentes legyen, továbbá cukortartalma nem haladhatja meg a 4 %-ot..."
(A fenti sorok a vonatkozó törvényből másolt mondatok, a teljes törvény fogyasztókra vonatkozó részleteit a törvény szerint kell alkalmazni)
 
 
 
 

Részletek

Rólunk

Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik az italautomata és szódagép üzemeltetés területén. Mindig fontos volt számunkra, hogy szolgálásainkat a legjobb minőségben az ügyfeleink megelégedésére végezzük.

Automatáinkat és szódagépeinket, a legjobb konstrukcióval helyezzük ki a különféle munkahelyekre, gyárakba, irodákba és közintézményekbe.

Kitűnő minőségű alapanyagokkal dolgozunk, az esetleges meghibásodásokra gyorsan reagálunk, szervizeljük.

Rolex Replica Watches
Rolex Replica Watches Rolex Air-King Replica Rolex Cellini Replica Watches Replica Rolex Datejust Rolex Day-Date Replica